keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Arviointia ja koontia

Viimeiset hetket tehdä MKK:ta ovat käsillä. Sain tehtyä itselleni työn arvoinnin, koonnin ja kannen. Kävimme yhdessä läpi työn rakennetta. Arviontiin sain avukseni arviointilapun, joka jaettiin kaikille. Sen avulla arvioinnin teko oli helppoa. Mietimme myös hieman työn haasteita, varsinkin tietotekniikan puolelta. Vielä pitää tehdä toiminta ja liittää tekemäni "keikkajuliste" työhön sekä tehdä muutamia uutisten kommentointeja, niin on valmista!

2 kommenttia:

  1. Upea työ tehtynä! Onnittelut! On varmasti ollut välillä haasteena se, että valitsit työmuodoksi yksin tekemisen. Onneksi tartuit ehdotukseen siitä, että tekisit MKK-tutkinnon omasta harrastuksestasi. Se antoi varmasti voimia puurtamiseen, sillä tunnet asian henkilökohtaisesti, ja se on sinulle tärkeä.. yksi elämäntapaasikin vaikuttava keskeinen tekijä. Se myös tukee sinun maailmankansalaisuuttasi monella tavalla..musiikki yhdistää!!

    Tänään olet jo saapunut Petroskoihin YNNIn poikien kuorosi kanssa, ja siellä tämä harrastuksen kansoja ja niiden lapsia ja nuoria yhdistävä voima näkyy ja kuuluu.

    harmi, että et ollut tämän päivän päätöstapaamisessamme mukana herkuttelemassa ja viimeistelemässä yhteistä projektiamme. Toisaalta: olithan sinä! Olit juuri projektisi yhtä toimintaosuutta toteuttamassa siellä Petroskoissa. Iloa lauluun!!

    Vielä kerran: onnittelut saavutuksesi johdosta kiitokset hienosta yhteistyöstä, Petteri!

    VastaaPoista
  2. Hei, Petteri

    Onnea vain minunkin puolestani. Olet todella monilahjainen nuori mies! Työskentely kanssasi, kuten muidenkin kurssilaisten, on ollut antoisaa ja mielenkiintoista. Kaikkea hyvää jatkossa.

    Anja

    VastaaPoista