keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Loppusuora häämöttää

Lähes lukuvuosi on uurastettu maailmankansalaisuuden saavuttamiseksi. Hiihtoloman päätyttyä alkoi todellisuus todellakin jäsentyä itse kukasenkin mielessä: YK-liittoon olisi saatava lähtemään huhtikuun loppupuolella paketti, joka sisältää monta pitkän työjakson tuotosta. Vaikka aherrusta on jatkunut syyskuusta alkaen, pieni epätoivo kyti maaliskuussa mielen sopukoissa: "Ehdimmekö saada työmme valmiiksi?"

Tutkinnon rakenne on haastava, kun kyseessä ovat kuitenkin vasta 12-13-vuotiaat koululaiset...ja haasteita kuudesluokkalaisilla on tässä vaiheessa koulutaivalta muutoinkin, kun moni haluaa saada mahdollisimman hyvän alakoulun päättötodistuksen. Mielessä myllertää ajatuksia: Miten saamme kirjattua kaikki tietotekstit, selostettua toimintaosuudet kuvataidetöineen ja tarinoineen, johdannon, arvioinnin ja kaiken muun tarpeellisen.... HUH!

Tänään taas tuntui, että työt etenivät pitkän harppauksen ja voinemme kaikki todeta, että yhteisen projektimme loppusuora alkaa häämöttää.. Maaliviivan katkaisemme...toivottavasti parin viikon sisällä!

Nyt kaikki MKK-oppilaat: on loppukirin aika! Tsemppiä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti